duminică, 17 februarie 2013

COMPLEXUL DE INFERIORITATE ÎI FACE MISOGINI



 
Discutau nişte fete inteligente despre nişte masculi pro..., adică despre nişte masculi… misogini :
-         Ai văzut, fată, ce misogini sunt masculii în ziua de azi ?
-     În ziua de azi, da. Misoginii vremurilor noastre sunt insuportabili ! Însă în trecut, era şi mai rău. Eu nu înghit deloc această specie inferioară, cu idei primitive.
-       Nici eu pe misogini nu-i înghit deloc ! Sunt atât de primitivi, de parcă numai de o zi au coborât din copac.
-         Pe misogini nici nu vreau să-i văd ! Eu i-aş trimite pe o altă planetă.
-         Sau măcar într-un loc în care să nu existe nici o femeie. Pe o insulă populată numai cu masculi. Acolo ar fi locul lor ! Dacă au atât de mult dispreţ faţă de femei, atunci să locuiască într-un loc populat doar de masculi.
-         Sunt insuportabili ! Îţi vine să-i trimiţi cât mai departe de tine.
-         Oare care e adevăratul motiv pentru care unii masculi sunt misogini ?
-         Adevăratul motiv este un complex de inferioritate. Ei, în sinea lor sunt foarte conştienţi de superioritatea femeilor. Şi femeile le sunt superioare în foarte multe privinţe. Vorbesc despre superioritatea intelectuală, frumuseţea fizică, meticulozitatea, perfecţionismul şi multe alte bile albe. Pe când masculii misogini, ce au ? Coeficient de inteligenţă foarte mic, urâţenie fizică, dezordine în gânduri, în casă şi în tot ce le aparţine, dezordine la locul de muncă şi multe alte bile negre. Misoginii, în sinea lor sunt foarte conştienţi de inferioritatea lor faţă de femei. Au un complex de inferioritate, care îi duce la ură. Îi enervează foarte mult calităţile femeilor. De aia fac totul ca să coboare femeia cât mai jos. Misoginii pretind că femeia trebuie să gătească, să se ocupe de curăţenie, să aibă grijă ca toţi membrii familiei să aibă tot ce-şi doresc, să nu le lipsească nimic. Să fie sclavă sau să fie un obiect cu care ei să facă ce vor.
-        Acum simt nevoia să-l citez pe un mare profesor, un mare nume care mi-a fost profesor la facultatea de drept. Dânsul spunea, referindu-se la masculii care vor să divorţeze pe motiv că soţiile nu fac munca de sclave, respectiv, gătit, curăţenie, etc. : “În care lege scrie că soţia trebuie să gătească ? Dacă soţia nu vă găteşte, de ce nu gătiţi voi ? Să vedeţi şi voi ce uşor este !” Dacă ai şti ce mult aş vrea ca pe masculii misogini - care cred că femeile sunt nişte sclave sau nişte obiecte cu care ei pot să facă ce doresc, -  să-i trimit la acest domn profesor să le predea o lecţie.
-      Din păcate, aceşti indivizi nu vor avea niciodată şansa de a lua parte la un colocviu sau un curs serios predat de un mare profesor. Şi oricum, nu cred că ar înţelege ceva. Vor avea pretenţia absurdă că ştiu ei mai bine. Că ei sunt atoateştiutori. Vorba aia :”prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul ”. Asta e o problemă foarte gravă la misogini. După ce că n-au nimic în cap, se mai şi consideră atoateştiutori.
-    Măcar dacă ar fi ceva de capul lor ! Dar ce au ? Capete goale, lene, şmechereală, beţie, etc. Astea nu sunt calităţi.
-     Singurul lucru pe care îl au în plus faţă de femei, este… acea zonă a corpului. Na, că era să-i zic pe nume.
-         Daa, exact, ăla e un lucru pe care îl au în plus. Şi, din păcate, ei şi gândesc cu acea zonă, aproape tot timpul. De aia au coeficientul de inteligenţă atât de scăzut. Când acea zonă a corpului ţine loc de creier, la ce să te aştepţi ?
-     La orice, dar nu la idei inteligente şi nici măcar la unele mici dovezi de înţelepciune.
-         Iar eu doream să vorbesc despre încă un lucru pe care masculii îl au în plus faţă de femei. Anume, puterea fizică. Sunt mai puternici la munca fizică. Dar misoginul îşi foloseşte puterea fizică împotriva femeilor, în loc s-o folosească în adevăratul scop pentru care i-a fost dată.
-         Adică în scopul de a pune osul la muncă.
-         Exact. În scopul de a face muncile grele.
-         Da, munca mai grea pentru care femeile sunt prea fine. Pentru asta Domnul i-a făcut pe masculi mai puternici. Pentru ca Evele să-i pună pe Adami la muncă.
-      Deci, în concluzie, masculii au două lucruri în plus faţă de femei : primul lucru este acea zonă care ţine şi loc de creier pentru masculul misogin. Şi al doilea lucru, puterea fizică. Iar femeile au în plus faţă de ei, vreo câteva mii de calităţi. Deci, misoginilor ! Ciocu’ mic şi treceţi la muncă !        (Schiţă extrasă din vol. “Dumnezeu îţi dă, dar să nu te duci cu sacul”, autor Gabriela Morar).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu