marți, 15 decembrie 2015

LUPII – ANIMALE CU IMUNITATE LEGALǍ


Lupii au imunitate în România.
Lupii din politica românească îi protejează pe lupii din păduri. Corb la corb…, adică lup la lup nu-i face rău.
Lupii pădurilor sunt animale protejate de lege.
Lupii din politica românească sunt animale imune la lege. Adică au imunitate şi pot liniştiţi să încalce legile. Sunt mai presus de legi, indiferent că fură, adică, vreau să spun că muncesc în Guvern, în Parlament, la primării, la C.J.-uri, sau sunt cine ştie ce şefi puşi de partide, prin instituţii, firme. Lupi, lupi şi iar lupi. Haite !
Lupul Suprem e… marinar (a nu se înţelege “lup de mare”) şi are imunitate totală, indiferent câte pagube a făcut, indiferent câte oi nevinovate au păţit-o din vina lui.
Lupii din politica românească sunt foarte răi. Ei nu atacă doar pentru a se hrăni, ci, mai ales, din plăcere. Şi ca să arate că pot. Că pot face mult rău, fără să păţească nimic.
Animalele ţăranilor sunt atacate de lupii pădurii, dar ţăranii n-au voie să-şi apere animalele de lupi. Iar ciobanilor li se interzice să aibă suficienţi câini de pază. De ce ? Pentru ca lupii să-şi poată face de cap ! Păi, la ce să te aştepţi când lupii fac legea !?
Se aude că, în curând vor cere şi oile, imunitate. Ca să fie egalitate între toate făpturile Domnului.    (Schiţă extrasă din vol. “Dumnezeu îţi dă, dar să nu te duci cu sacul”, autor Gabriela Morar).  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu