miercuri, 23 octombrie 2013

CÂT DE ABERANTĂ POATE FI O FIRMĂ DEŢINĂTOARE DE MONOPOL




T  DE  ABERANTĂ  POATE  FI  O FIRMĂ  DEŢINĂTOARE  DE  MONOPOL

Încâlcite sunt aberaţiile tale, stimată  firmă ! Foarte multe probleme cu micul consumator, pot spune chiar cu foarte micul consumator. Poate asta o deranjează pe stimata firmă : faptul că se consumă prea puţin ! Cine te pune, măi clientule să consumi aşa puţin ? Consumă mai mult ! Nu vrei ?!!! Ei, bine, atunci, noi, monopoliştii, îţi vom factura de două ori consumul ! Să te înveţi minte, să consumi mai mult !
Pe lângă cele scrise în articolul anterior, mai există şi alte porcării pe care nici în filmele cu proşti nu le-am văzut !
Cum ar fi : facturile plătite la Bancă, de care firma nu a aflat că au fost achitate,  nici măcar la trei săptămâni după ce au fost achitate.
CUM E POSIBIL AŞA CEVA ?! CUM SĂ SPUNĂ CĂ NU S-A ACHITAT O FACTURĂ CARE E ACHITATĂ DE TREI SĂPTĂMÂNI ?!!!!
Cum e posibil să nu se fi înregistrat o plată făcută de trei săptămâni ?
Dar iată şi o chestie simpatică. Te întreabă : “Cine te-a pus să plăteşti la Bancă ? De ce nu ai venit aici ?” Da, chiar !
Am şi eu câteva întrebări la fel de bune, dacă nu cumva chiar mai bune :
·        Ce trebuie să facă un client care poate să meargă la casieria firmei doar după ora 17, dar e închis la acea oră ? De ce nu prelungiţi programul, stimată firmă ? Unde să achite acest client, dacă nu la bancă sau la PP ?
·        De ce nu interziceţi băncilor să facă încasări ? Ar trebui să ştie clientul că nu e bine să plătească la bancă, pentru că dv. nu o să aflaţi ? De unde să ştie clientul că nu e bine să achite factura la bancă ?
PRIN URMARE, CARE E SOLUŢIA PENTRU FACTURILE CARE AU FOST ACHITATE LA BANCĂ ? SĂ MAI FIE ACHITATE ŞI ELE ÎNCĂ O DATĂ LA CASIERIA FIRMEI ? LA FEL CA ŞI CONSUMUL FACTURAT DE DOUĂ ORI, DESPRE CARE AM SCRIS ÎN ARTICOLUL ANTERIOR ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu